10 maja 2021

Mountain Warehouse to jeden z liderów branży outdoorowej w Wielkiej Brytanii, aktualnie to firma mająca ponad 200 sklepów w Wielkiej Brytanii, Kanadzie, USA, Niemczech i w Polsce.

Poszukujemy kandydata na stanowisko:

Supervisor / Kierownik Zmiany

Miejsce pracy: Ptak Outlet Rzgów

3/4 etatu

Zadania:

• zarządzanie zmianą zespołu sprzedawców podczas nieobecności kierownika sklepu oraz tworzenie priorytetów zadaniowych na Twojej zmianie,
  • zarządzanie towarem oraz wdrażanie promocji sprzedażowych (koordynacja VM) podczas nieobecności kierownika sklepu,
  • odpowiedzialność za wyniki finansowe na Twojej zmianie oraz zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta.

Wymagania:

• mile widziane doświadczanie w bezpośredniej obsłudze klienta,
  • mile widziane doświadczenie z zakresu visual merchadisingu odzieży,
  • język angielski na poziomie B2,
  • mile widziane zainteresowanie sportem oraz wędrówkami górskimi.

Oferujemy:

• umowa o pracę w wymiarze 3/4 etatu,
  • pracę w międzynarodowym zespole oraz możliwość rozwoju międzynarodowego,
  • duże zniżki na nasze produkty,
  • szkolenia produktowe z naszego asortymentu,
  • kartę sportową Multisport i dostęp do platformy Mybenefit.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem na adres:

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”